Jaguar sevdam 2005 yılında Jaguar Ankara Yetkili Servisi’nde başladı. Tam yetkiyle çalıştığım bu serviste tüm araçlara ve elektronik & mekanik sistemlere erişim iznim sayesinde kendimi Jaguar marka araçların her alanında mümkün olan en iyi seviyede yetiştirdim.
Yetkili serviste çalıştığım süre boyunca İngiltere’den İstanbul’a özel kurslar vermek için gelen eğitmenlerden ve İstanbul Ortaklar Otomotiv’de çalışan, Jaguar Master Teknisyen mertebesine erişmiş, bu işte kendini kanıtlamış çok değerli ustalarımdan eğitim almaya devam ettim. Sürekli aldığım eğitimler sayesinde Jaguar markası altındaki neredeyse tüm modeller hakkında bilgi, beceri ve tecrübe kazandım.
Geçen süre zarfında Jaguar benim için bir marka değil, adeta kendimden bir parça oldu. Araçlarla daha yakından ilgilenebilmek, tüm bakım ve onarım sürecine hakim olabilmek için 2016 yılında kendi servisimi kurdum. Tavsiyeyle servisime gelen müşterilerle iş bitiminde birer dost olarak ayrılmaktan; konfor ve güvenle yollarına devam etmelerinden keyif alarak sanatımı icra etmeye devam ediyorum.